ОСТАННІ НОВИНИ

„Jazz Bez...” пройде у Львові

|

З 7 до 11 грудня у Львові проходитиме п ’ ятий Міжнародний фестиваль джазової музики “ Jazz Bez …”. На думку організаторів цей фестиваль відрізняється від своїх попередників, бо цього року до українських, польських та чеських джазменів долучилися ще й музиканти із Німеччини, Росії та США.

Охочі зможуть почути різноманітний джаз: традиційний та авнгардний, український та світовий, класичний та сучасний, елітарний і водночас доступний. Організатори переконані, що джаз, котрий буде звучати в рамках фестивалю зможе задовільнити будь-які смаки. Зокрема закриватиме свято відомий польський гурт „ Robotobibok ”, котрий гратиме електричний джаз.

„Якщо ми вдало проведемо цей фестиваль, то весною або літом можна чекати одного відомого джазмена із США”, – зазначив Маркіян Іващишин.

Зрадивши традиції, фестиваль проходитиме не у Пороховій вежі, як це було попередніх років, а у театрі імені М.Заньковецької, клубі „Пікассо” та у Львівській філармонії.

„Ми хотіли просто оживити життя філармонії, крім того в її приміщенні найкраща акустика”, – зазначив директор МО «Дзиґа» Маркіян Іващишин, який являється одним із організаторів фестивалю.

Він зауважив, що наступного року організатори планують провести цей фестиваль ще й у Києві, а згодом і у Харкові.

Вартість квитків на концерти у філармонії становить від 25 до 70 гривень, а у “Пікассо” – від 60 до 100 гривень. “Ціни на30 відсотківдорожче, ніж минулого року, проте треба врахвати й те, що 70-80%буде запрошень”, -підкреслив Маркіян Іващишин.

Паралельно із концертами у Львові, відбувається концерт і у польському місті Перемишль, але цього року він триватиме ще й у Саноку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *