ОСТАННІ НОВИНИ

“Концерн Хлібпром” отримав 5 млн доларів кредиту від Райфайзенбанк Україна

|

ВАТ “Концерн Хлібпром” отримав від Райфайзенбанк Україна кредит на 10 років у розмірі 5 млн. доларів США. Ці гроші планується витратити на розширення торгівельної мережі, передає прес-служба концерну.

Експерт з корпоративних продуктів філії Райффайзенбанку в м. Львові Юлія Валько зазначила: “Цей проект довів, що нині Райффайзенбанк може здійснювати фінансування на дуже тривалий період – 10 років. Все більше українських компаній стають достатньо прозорими для того, щоб залучати подібні кредити”.

“Розширення роздрібної торгівлі один з пріоритетних напрямків розвитку концерну, – прокоментував фінансовий директор ВАТ “Концерн Хлібпром” Роман Хрущ. – Розвивати фірмову торгівлю під брендом “Хлібна хата”, розширюючи її географічні межі, нас спонукав позитивний досвід роботи фірмових магазинів у Львові та Калуші.

Протягом наступного року ми плануємо збільшити кількість “Хлібних хат” до 45 магазинів. Для реалізації цього проекту і були необхідні додаткові інвестиції, адже витрати на переведення однієї звичайної торгової точки у фірмовий формат “Хлібної Хати” складають щонайменше 150-200 тис. доларів.”

Роздрібна мережа “Концерн Хлібпром” у регіонах налічує 77 магазинів. На його основі Компанія розвиває фірмову мережу продовольчих магазинів формату «convenient store» (“магазин по сусідству”) торгової марки «Хлібна хата». Через власну мережу “Концерн Хлібпром” реалізовує до 10% продукції виготовленої на заводах концерну.

ВАТ «Концерн Хлібпром» входить до десятки найбільших національних виробників хліба і об`єднує 14 хлібозаводів зі Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Рівненської та Черкаської областей. До структури ВАТ „Концерн Хлібпром” належать: ДП “Львівський хлібозавод № 5” (структурні підрозділи “Самбірський хлібокомбінат” та “Червоноградський хлібозавод”), ДП „Вінницяхліб”(структурні підрозділи “Барський хлібозавод” та Могилів-Подільський хлібозавод”), ДП “Калуський хлібокомбінат”, ДП “Гайсинхліб” (структурні підрозділи Жашківський, Кам`янський хлібозаводи та Шполянський хлібокомбінат), ДП “Подільське борошно”, ДП “Рівнехліб”.

Діяльність “Концерн Хлібпром” становить завершений інтегрований цикл – від вирощування основної сировини для виробництва до реалізації готових виробів кінцевим споживачам через власну роздрібну мережу. Компанія займає близько 4,5% національного ринку хлібопродуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *