ОСТАННІ НОВИНИ

Заступник міністра внутрішніх справ провів нараду у Львові

|

Сьогодні зранку в УМВС України у Львівській області відбулась оперативна нарада під керівництвом заступника міністра внутрішніх справ України Петра Коляди. Як передає ЦГЗ УМВСУ у Львівській області, нарада була присвячена розкриттю вбивства С.Сенчука. На нараді було підкреслено, що відповідальність у розкритті цього резонансного вбивства лежить на кожному з працівників міліції Львівщини і цей злочин знаходиться на контролі у Президента України Віктора Ющенка.

Відповідним службам були поставлені завдання, націлені на розкриття цього злочину. Також окреслені напрямки взаємодії з іншими службами, а саме СБУ та прокуратурою.

Як зазначалося під час наради, найперше завдання, яке зараз стоїть перед правоохоронцями, – це пошук очевидців злочину та автомобіля, що зник з місця пригоди. В зв’язку з чим УМВС України у Львівській області звертається до всіх громадян, які з 8.30 до 9.20 були або їхали в автомобілі, маршрутному таксі по трасі Львів – Брюховичі і бачили автомобіль „Лексус” (номерний знак 77709 ТН), що рухався по цій трасі або стояв на заправці, яка знаходиться у смт. Брюховичі, та біля нього червоний автомобіль ймовірно марки ВАЗ-2108, ВАЗ-2109, ВАЗ-21014, „Ауді”, „Фольксваген”, у салоні якого перебували двоє осіб, з проханням повідомляти про це за телефонами довіри: 76-15-50, 78-22-69, 76-15-60 або 02.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *