ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч понад дві тисячі дітей-сиріт отримають подарунки від Миколая

|

Понад дві тисячі подарунків планують зібрати організатори загальноміської благочинної акції „Святий Миколай у Львові” цього року, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив координатор акції та голова МХО „Витанія” Тарас Яценко. Він зазначив, що минулого року волонтерам вдалось рознести подарунки близько тисячі дітей.

„Минулого року близько тисячі дітей-сиріт отримали подарунки від святого Миколая, тому, що не вдавалось знайти меценатів, оскільки вони кошти здебільшого віддавали на Помаранчеву революцію”, – зазначив Яценко.

„Акція адресної допомоги буде вже четвертою в цьому році і з кожним роком вона стає все більш масштабною”, – підкреслив голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Йосиф Мілян.

Акцію проводитимуть Молодіжна християнська організація „Витанія” спільно із іншими мирянськими та громадськими організаціями, підприємствами та навчальними закладами Львівщини з Благословення Глави УГКЦ Блаженнішого Любомира Кардинала Гузарата за участі Служби у справах неповнолітніх ЛОДА і Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ.

“Близько 700 дітей у списку будуть дітьми з району, а решта зі Львова”, – зазначив Яценко

У цьому році організатори планують особливу акцію, обласного масштабу, залучивши до неї молодь із інших міст України, зокрема Миколаївської, Закарпатської, Івано-Франківської, Харківської та залучивши відомих особистостей. Загалом має приїхати близько 60 учасників.

Наразі до акції долучились студенти Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівського інституту менеджменту, Львівськаої державної фінансової академії та Львівського державного лісотехнічного університету.

Охочі пожертвувати для дітей-сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей можуть приносити свої подарунки за адресою вулиця Менделєєва, 8 щосереди, п’ятниці та суботи з 16 години до 20.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *