ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик закликає підприємців до співпраці у зимовий період

|

Виконувач обов’язки міського голови Зеновій Сірик закликає підприємців міста до спрівпраці в зимовий період. Підприємствам, які хочуть долучитися до прибирання головних вулиць Львова від снігу за чергування протягом доби міська влада пропонує дві тисячі гривень, а за розчищення вулиць – шість тисяч гривень.

Саме про таку суму Зеновій Сірик домовився з будівельною фірмою братів Дубневичів, які цьогоріч цілу зиму прибиратимуть Сихів.

Окрім цього, за словами керівника міста, уже готова до роботиприбиральна техніка, яка є в розпорядженні міського комунального транспортного підприємства (КТП 1339). Сьогодні міське керівництво продемонструвало журналістам його снігоочисні машини.

Загалом комунальне підприємство, від якого залежить прибирання магістральних вулиць міста від снігу, у своєму розпорядженні має 51 одиницю техніки різних видів. Проте, як зазначив З.Сірик, ця цифра становить 30-40% від потреби.

Відтак керівник міста звернувся до власників 143 автостоянок міста самостійно прибирати свої території, щоб забезпечити нормальний рух автотранспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *