ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик хоче мати заступника з розвитку та промоції

|

Цього четверга депутати Львівської міської ради розглядатимуть питання про зміну структури мерії. Як повідомив в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик, управління промисловості пропонуватиметься передати заступнику з питань економіки, який паралельно виконуватиме функції заступника з питань економіки і підприємництва. „Тобто вийде такий поважний повноцінний заступник, який займатиметься всіма економічними питаннями”, – сказав З.Сірик.

Він також повідомив, що замість управління промисловості і підприємництва буде створено посаду заступника з розвитку і промоції. „У будь-якому найменшому місті Польщі є відділ промоцій, тобто те, що займається рекламою і представляє місто у світі. У нас, на жаль, цим практично ніхто не займається”, – пояснив Зеновій Сірик.

Керівник міста також додав, що пропонуватиме, щоб у підпорядкування новоствореного заступника перейшов відділ зовнішніх зв’язків та відділ зовнішньо-економічних зв’язків.

Хто претендує на посаду заступника розвитку і промоції З.Сірик уточнити відмовився. „Я поки що не бачу людини, яка могла б тим займатися ”, – казав З.Сірик.

Зміни також чекають і на відділ кадрів і відділ внутрішньої роботи. З них хочуть зробити одне повноцінне управління. А відділ громадських зв’язків міської ради планують передати в пряме підпорядкування міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *