ОСТАННІ НОВИНИ

1 грудня у Львові відзначать День солідарності з ВІЛ-позитивними людьми

|

1 грудня у Львові пройде ряд заходів у рамках акції “Порозуміння – це реальні дії” до Дня солідарності з ВІЛ-позитивними людьми. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила заступник начальника головного управління охорони здоров ’я ЛОДА Тетяна Пошивак.

Зокрема активісти Мережі роздаватимуть перехожим червоні стрічки, на знак розуміння, уваги, любові до людей, котрі живуть із ВІЛ/СНІДом. Червона стічка є загальновизнаним символом вшанування пам’яті людей, які померли від СНІД, символом солідарності з людьми, що живуть із ВІЛ/СНІД.

В різних містах України 1 грудня розповсюджуватимуть інформаційні матеріали на вулицях міст, відвідуватимуть ВІЛ-позитивних дітей та дітей-сиріт, відвідування пацієнтів стаціонарів СНІД-центрів, проводитмуть тематичні концерти, конкурси, молебні за здравіє, спортивні турніри, театральні вистави дл я ВІЛ-позитивних дітей.

Метою організаторів цих заходів є привернення уваги громадськості до проблем ВІЛ/СНІДу, підвищення поінформованості про розповсюдження ВІЛ/СНІДу в Україні та в світі. Серед учасників акції є Львіський обласний центр з профілактики та боротьбюи зі СНІДом, Львівський обласний центр здоров’я, Львівське представництво ВБО «Всеукраїнська Мережа Людей, що живуть з ВІЛ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *