ОСТАННІ НОВИНИ

Місцеві та парламентські вибори відбудуться одночасно – Ключковський

|

Вибори до Верховної Ради та місцевих рад відбудуться одночасно, заявив член президії ради партії “Народний Союз Наша Україна” Юрій Ключковський. Як передає прес-служба НСНУ, народний депутат зазначив, що учора під час погоджувальної ради було обговрено постанову про призначення місцевих виборів та внесення змін до законодавства про місцеві вибори.

Гадаю, що ця постанова буде проголосована першим питанням і таким чином місцеві вибори відбудуться 26 березня одночасно з парламентськими” – сказав Ю.Ключковський.

Що ж стосується виборів до місцевих рад, то за словами народного депутата, відбулася серйозна дискусія довкола деяких положень, що їх пропонують кілька депутатів. „Сьогодні такий законопроект буде винесено на голосування і, в залежності від того чи буде він підтриманий, остаточно готуватимуться зміни до цього Закону. Однак, вони носять лише косметичний характер, адже не зачіпають засадничих принципів виборчої системи. А саме це й викликає найбільше занепокоєння усього суспільства” – вважає Юрій Ключковський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *