ОСТАННІ НОВИНИ

Протипожежна система Львова ослаблена

|

Результати перевірок зовнішніх джерел протипожежного водопостачання, які провели рятувальники Львівщини упродовж року, виявилися невтішними. Із 7030 пожежних гідрантів, які є на водомережах області, 877 непридатні до використання. Як повідомиляє прес-служба Головного управління МНС України у Львівській області, не кращою є ситуація і в самому Львові.

Як запевняють рятувальники, неналежна увага до протипожежного водопостачання у Львові є реальною загрозою ослаблення пожежної безпеки міста. Особливе хвилювання у рятувальників викликає центральна частина міста, яка споруджена з дерев’яних конструкцій.

„Пожежні гідранти є елементами водогону – об’єкта, який знаходиться у власності „Водоканалу”. Втім схоже, що для керівництва та працівників цієї структури гідранти лише зайва морока, на яку не варто витрачати ні зусиль ні коштів. Наслідок цієї безгосподарності – десятки і сотні „заглушених”, замулених, засмічених гідрантів, зношені штоки на них та відсутність вказівників місць їх розташування” – йдеться у повідомленні Головного управління МНС України у Львівській області, поширеного сьогодні серед львівських ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *