ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко найближчим часом не проводитиме акції, пов’язаних із Рональдом Макдональдом

|

Прес-служба Львівської обласної організації партії ВО «Батьківщина» поширила сьогодні, 25 листопада, заяву, у якій відмежовується від поширених у місті листівок із зображенням лідера партії та символу мережі відомих закладів швидкого харчування, які гуртом запрошують усіх на «День народження «Батьківщини».

Текст заяви подаємо повністю і без стилістичних правок.

«25 листопада на львівському сайті «Обсерватор» поміщений ряд картинок з інформацією про те, ніби голова партії «ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко та Рональд Макдональд запрошують всіх громадян взяти участь у святковій акції «День народження Батьківщини» та запрошують на акцію користувачів послуги мак-драйв.

Заявляємо, що подібні листівки, які, ймовірно, з’являться також у поштових скриньках львів’ян, є відвертими фальшивками, проявом чорного піару з боку «друзів» нашої партії та її лідера.

Насправді ні ЛОО партії «ВО «Батьківщина», ні її лідер найближчим часом не проводитимуть ні у Львові , ні у Західному регіоні держави жодних подібних акцій.

Одночасно підтверджуємо, що Юлія Володимирівна Тимошенко планує взяти участь у народному віче, яке відбудеться у Львові 3 грудня ц.р.», передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *