ОСТАННІ НОВИНИ

Ціни на основні споживчі товари в області залишаються стабільними

|

Уперіод з 17 до 24 листопада цінова ситуація на ринку основних соціально важливих продуктів харчування була стабільною. Як повідомила Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області, помічено лише коливання середніх цін на м ’я со яловичини, яке мало тенденцію до незначного росту, а саме: з 20 гривень 46 копійок до 20 гривень 58 копійок за кілограм.

У цей період також спостерігалось незначне зниження середніх цін на м ’ ясо свинини – з 22,05 до 21,90 гривень за кілограм.

Середні ціни на крупу гречану зросли з 2,87 до 3,18 гривень за кілограм. Ціни на цукор залишались без змін. Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках і надалі є нижчим, від середнього рівня цін, зафіксованого на підприємствах торгівлі.

На продовольчих ринках станом на 24 листопада рівень цін був таким: крупа гречана – 3,18 гривень за кілограм, яловичина – 20,58 гривень, свинина – 21,90 гривень, сало – 12,86 гривень, птиця -10,54 гривень за кілограм, цукор-пісок – 3,50 гривень.

Найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були зафіксовані на таких ринках як ТзОВ „Багіра”, ДКП „Червоноградський ринок”, ТзОВ „Старосамбірський ринок”, на м’ясо свинини – ТзОВ „Багіра”, ТзОВ ТК „Мостиська”, ТК „Ринок Стрий”, ТзОВ „Шувар”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *