ОСТАННІ НОВИНИ

Бабій оскаржуватиме своє звільнення у суді

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник 23 листопада цього року видав розпорядження про звільнення з посади першого заступника начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Романа Бабія у зв’язку із скороченням цієї посади. Про це „Львівському проталу” повідомив Роман Бабій. Він вважає своє звільнення незаконним і наступного тижня подаватиме позовну заяву в суд, де вимагатиме морального та матеріального відшкодування.

Пікантність цієї ситуації Бабій вбачає в тому, що відповідно до штатного розпису вже другий рік посади першого заступника в управлінні не існує і працює він на посаді заступника начальника управління.

Бабій наголосив: „Під час реорганізації управління освіти та науки у 2001 році в головне управління освіти та науки посада першого заступника була введена і мене перевели з посади заступника на посаду першого заступника. Тут вина лише облдержадміністрації, котра не привела у відповідність мою посаду до штатного розпису”.

Р.Бабій стверджує: „Спарава мого звільнення почалась ще із призначенням нового начальника управління освіти і науки, який сказав мені, що я маю піти з роботи без усіляких на то пояснень”.

„Я сьогодні працював із адвокатською конторою і вже наступного тижня буде позовна заява в суд, де я вимагатиму матеріальних та моральних відшкодувань”, – зазначив Р.Бабій.

Він також висловив думку, що „зараз починається процес поновлення колишніх есдеків на керівних посадах”, проте хто і де поновлюється він хоче сказати Олійнику при зустрічі, якої він не може добитись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *