ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни увійшли до складу Національної ради з питань культури і духовності

|

Національну раду з питань культури і духовності як консультативно-дорадчий орган глави держави буде створено відповідно до указу Президента України Віктора Ющенка « Про першочергові заходи щодо збагачення та розвитку культури і духовності українського суспільства”. Як повідомила прес-служба Президента, до складу Національної ради увійшло чимало львів ’ян.

Відтак розробляти пропозиції з питань формування та реалізації державної політики у сфері культури і духовності, будуть Юрій Андрухович, письменник, член Асоціації українських письменників, Святослав Вакарчук, Радник Президента України, соліст гурту «Океан Ельзи», Борис Возницький, директор Львівської галереї мистецтв, Ярослав Грицак, директор Інституту історичних досліджень Львівського національного університету імені Івана Франка, Мирослав Маринович, віце-ректор Українського католицького університету, директор Інституту релігій та суспільства, а також Володимир Яворівський, голова Національної спілки письменників України, народний депутат України.

Головою Національної ради з питань культури і духовності Президент призначив директора Інституту літератури імені Т. Г. Шевченка Національної академії наук України, народного депутата України Миколу Жулинського, передає „ proUA ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *