ОСТАННІ НОВИНИ

Відбулося засідання Митрополичої комісії соціальної комунікації УГКЦ

|

Засідання Митрополичої комісії соціальної комунікації УГКЦ відбулася вчора у приміщенні конференц-залу на Святоюрській горі. У роботі засідання взяли участь уповноважені до Митрополичої комісії соціальної комунікації УГКЦ від єпархій. Про це повідомила прес-секретаріат УГКЦ.

Робота зустрічі Митрополичої комісії соціальної комунікації розпочалася із вступного слова Преосвященного Владики Юліяна Ґбура, голови комісії, Єпарха Стрийського. Відтак слово мав о. Павл о Худ, прес-секретар Стрийської єпархії – виконавчи й секретар комісії. Він склав звіт за те, що зробила Комісія у 2005 році та представив присутнім для обговорення плани на 2006 рік.

Серед планів, зокрема, провести семінар „Специфіка юридичного забезпечення інформаційної діяльності ЗМІ”, провести Великопосні реколекції для журналістів суспільних та релігійних ЗМІ, зустрітися представникам Синодальної комісії з членами Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення, Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України. Крім того планується організувати зустріч Глави УГКЦ з журналістами суспільних видань з нагоди Світового дня комунікації у Києві.

Завершилося засідання Митрополичої комісії соціальної комунікації УГКЦ обговоренням вище запропонованих планів та спільним пошуком шляхів щодо їх реалізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *