ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор просить прокуратуру з’ясувати долю „Галицьких інвестицій”

|

Народний депутат України, голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор 22 листопада звернувся в прокуратуру Львівської області з проханням з’ясувати, що сталося з ваучерами вкладників ЗАТ „Галицькі інвестиції”. Текст заяви подаємо повністю:

„Прокурору Львівської області Євгену Блажівському.

До мене, як народного депутата України, звертаються сотні людей, які у 1995-1996 роках вклали свої майнові сертифікати-ваучери в ЗАТ інвестиційну компанію „Галицькі інвестиції”. За моєю інформацією, було зібрано 500 тисяч ваучерів на загальну суму 2,5 млрд грн. За ці кошти були придбані акції успішних підприємств, зокрема Львівського пивзаводу, тресту „Південьзахіделектромережбуд”, Львівобленерго, Дрогобицького НПЗ та інших. Потім ці підприємства були приватизовані ЗАТ „Галицькі інвестиції”. Прошу перевірити діяльність цього інвестиційного фонду і з’ясувати:

Кому і за скільки продані акції підприємств, що були придбані за ваучери громадян?

Чому ЗАТ „Галицькі інвестиції”, зібравши у свій фонд 2,5 млрд грн, оголошене банкрутом?

Чому керівники ЗАТ „Галицькі інвестиції” не інформують своїх вкладників про операції з їхніми ваучерами?

Яким чином велике, колись союзного значення підприємство „Південьзахіделектромережбуд” опинилося у руках Андрія Садового — людини, яка має безпосереднє відношення до „Галицьких інвестицій”?

На загал прошу Вас дати правову оцінку масштабній авантюрі керівництва ЗАТ „Галицькі інвестиції”, пов’язаній з фактичним пограбуванням сотень тисяч громадян.

Список засновників ЗАТ „Галицькі інвестиції” та схема підприємства та фондів, пов’язаних з діяльністю Андрія Садового, додаються”.

Аналогічне звернення Ярослав Кендзьор скерував на ім’я керівника ГО „Самопоміч” Андрія Садового, передає „Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *