ОСТАННІ НОВИНИ

Тепло цієї зими отримає кожен будинок – Сеник

|

Керівництво Львівської області обіцяє, що в цьому році не дозволить замерзнути жодному будинку. Зокрема, перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник сьогодні на прес-конференції запевнив, що знає ситуацію по кожному проблемному відомчому будинку та заявив, що докладе усіх зусиль, аби теплоносії цьогоріч отримали усі мешканці Львова.

За його словами, на сьогодні в області не опалюються 14 будинків. Усі вони розміщені у Львові та належать відомствам. „У цьому році ми врахували усі важкі моменти та виділили два мільйони гривень на підготовку відомчих будинків до зими”, – заявив він

Відтак перший заступник керівника області пообіцяв, що уже завтра пробний запуск тепла буде здійснено до будинку „Укрбуду” по вулиці Володимира Великого, 26, де донедавна тривав ремонт інженерних мереж.

Післязавтра, за словами, Мирослава Сеника, тепло отримають мешканці будинку по вулиці Сумській, 13 у Сихівському районі міста. Там завершується заміна теплотраси, яка вийшла з ладу.

До першого грудня розпочати опалення обласні керівники обіцяють у п’яти „укрбудівських” будинках по вулиці Кримській, де зараз триває реконструкція котельні.

Щодо 17 квартир будинку по вулиці Кульпарківській, які також належать „Укрбуду”, то зараз, за словами М.Сеника, опрацьовуються дозволи на встановлення мешканцям індивідуальних систем опалення.

Окрім цього, до першого грудня, планується запуск тепла до будинків по вулиці Торф’яній, 7 і 9, там завершується ремонт центральної системи опалення. Також готується до запуску тепла система в будитнку по вулиці Хімічній, 50 та триває монтаж котлів в будинку по вулиці Шевченка, 66.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *