ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська політехніка» двома очками поступилася «Кривбасбаскет-Люкс»

|

«Львівська політехніка» в матчі 8 туру чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги поступилася вдома БК «Кривбасбаскет-Люкс» (Кривий Ріг) з рахунком 76:78.

Першу чверть команди розпочали з помилок, і до четвертої хвилини на двох набрали лише три очки. В ці хвилини «політехніки» намагалися більшість своїх атак завершувати дальнім кидком, проте м’яч в кільце суперника не залітав. Окрім того, лідери львів’ян уже в першій чверті, яка закінчилася з рахунком 18:11 на користь гостей, встигли нахапати велику кількість індивідуальних фолів.

Друга десятихвилинка залишилася за господарями. Пішли триочкові кидки в капітана «політехніків» Олексія Карванена, і вже в середині чверті львів’яни вийшли вперед 23:22. Закінчилася перша половина з рахунком 42:34 на користь «політехніків». Слід зазначити, що львів’яни за перших 20 хвилин забили 6 триочкових кидків, зате центровий львів’ян Володимир Мінчаков не набрав жодного очка.

У третій чверті гості спробували догнати «Львівську політехніку» і навіть скоротили рахунок до 2 очок. Проте зусиллями Карванена та Штереба на останню перерву команди пішли за семиочкової переваги львів’ян.

Останній відрізок гри «політехніки» провалили. Уже до середини чверті гості не тільки зрівняли рахунок, але й вийшли вперед. Гру «політехніки» догравали без своїх плеймейкерів Олексія Бєскова та Антона Агєєва, що залишили майданчик достроково через перебір фолів. За 6,5 секунди до завершення за рахунку 77:76 на свою користь криворіжці отримали право на два штрафних. Перший вони використали, а другий не влучили. Володимир Мінчаков підібрав м’яч, але не зумів грамотно ним розпорядитися, тому львів’яни так і не встигли провести останню атаку. Результат матчу – 78:76 на користь «Кривбасбаскет-Люкс».

Кращими у складі «Львівської політехніки» стали Олексій Карванен (20 очок), Антон Агєєв (13), Юрій Штереб (12) та Володимир Мінчаков (10). Про це повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *