ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи розповсюджують листівки проти "помаранчевої" влади

|

ЛОК КПУ розповсюджує листівки під заголовком “Хто повинен вибачатися”, що за словами першого секретаря ЛОК КПУ Олександра Калинюка, є вираженням невдоволення теперішньою владою і станом виконання обіцянок майдану.

“Ми хотіли організувати Червоний майдан, які і вся Україна, але ми не можемо, бо нас утискають, тому ми роздаємо листівки, де зазначаємо про ситуацію яка склалася в Україні, з приходом нової влади”, – заявив Олександр Калинюк.

У листівках йдеться про наступне: “Рік тому нам, львівським комуністам, люди з помаранчевими стрічками заявляли: якщо ви чесні люди, то через декілька місяців ви будете вибачатися перед нами за те, що не підтримали Віктора Ющенка. Так щиро думали і говорили мільйони людей в Україні, бо Ющенко обіцяв “все і відразу”. І мільйони робочих місць, і тюрми бандитам, і тепло в хаті, і достойний заробіток, і людську пенсію нашим батькам.

Пройшов рік, і що маємо з тих обіцянок? Зростання безробіття…Посилене вимирання…Бандити гарують…Розколотий Майдан…Розпродана промисловість…Вмираюче село…

Ми, українські комуністи Петра Симоненка, тим і відрізняємося від Ющенка, Тимошенко і Мороза, що тільки наша партія заздалегідь бачила і знала всі ті нещастя, які маємо на сьогодні. І ми попереджали! Нині влада зганяє людей на “Майдан – 2”, де “вожді революції”, “польові командири” та прикормлені суєтні партійки влади знову прикладатимуть руки до серця, кричатимуть і співатимуть про “ідеали Майдану”.

Але чого варта вся ця “Комедія – 2” у порівнянні з одним простим фактом: два тижні тому ціна картоплі – “другого хліба” убогих, зросла в три рази. А вартість балону газу? А тарифи за житло?..

Йде, насувається “голодомор від Ющенка”. І ми, львівські комуністи, питаємо у ідейних ющенківців: ну, хто перед ким нині повинен вибачатися? Онде свіжа листівка “Пори” з портретами Ющенка, Тимошенко та Мороза тепер заклинає: “Пора їх спитати!”. А Компартія України вважає, “Давно пора їх Списати”! Не “спитати”, а списати, як непотрібні цінності, що втратили реальну користь для народу.

Але перед тим їх таки треба “запросити на Майдан”. Для чого? Відповідає Петро Симоненко: “Нині “нашисти”, соціалісти та ,,бютівці”, повинні вийти на майдан, стати на коліна і привселюдно покаятися за те, що привели до влади злочинну шайку, яка роздирає державу, розкрадає власність, знищує нашу духовність”, передає “ Гал-інфо ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *