ОСТАННІ НОВИНИ

До річниці революції у Львові їздитимуть "помаранчевий" трамвай та помаранчеві "ЗАЗи"

|

Сьогодні Львів отримає в подарунок від НСНУ «помаранчевий» трамвай до річниці революції. Як передає прес-служба ЛОО НСНУ, Урочистий виїзд відбудеться 20 листопада о 13.00 з депо №1, що на вул. Городоцькій. Пісні з Майдану, інформаційні повідомлення лунатимуть у трамваї упродовж усього маршруту. Також під час руху трамвая відбуватиметься збір побажань про поліпшення роботи міської господарки. Для цього у вагонах будуть встановлені скриньки, де бажаючі пасажири матимуть можливість висловити власні пропозиції.

«Враховуючи те, що акція стартує у день річниці Помаранчевої революції, ми вирішили, що у трамваї 20 листопада лунатимуть пісні Майдану. Проте варто зазначити, що, починаючи з 20 листопада, трамвай від «Нашої України» їздитиме щоденно. Крім того, проїзд у трамваї щонеділі буде безкоштовний. Я думаю, це лише маленька подяка львів’янам за їх, без перебільшення, величезний внесок у Помаранчеву революцію»,— повідомив голова ЛМО політичної партії «Народний Союз Наша Україна» Олег Мандюк. За його словами, з такою ініціативою виступили члени Ради підприємців при Львівській міській організації партії «Народний Союз Наша Україна».

Крім того, під час святкування річниці помаранчевої революції вулицями міста курсуватиме помаранчева колона автомобілів ЗАЗ від автомобільного фан-клубу „ЗАЗ-Козак”, який брав активну участь у подіях „помаранчевої” революції.

„Усім пригадується помаранчеві автопробіги із сигналами клаксону та блиманням помаранчевих показників поворотів. Цього року є теж безліч бажаючих проїхати під помаранчевим прапором вулицями Львова. Думаю, що до автоколони ЗАЗів долучаться і власники інших автомобілів, або ж вони формуватимуть свої автоколони. За нами символіка” – сказав координатор оргкомітету із святкування річниці „помаранчевої” революції у Львові, керівник виконкому ЛОО „НСНУ” Володимир В’язівський.

Формування автоколони ЗАЗів та автомобілів інших бажаючих взяти участь у автопробігу розпочнеться 20 листопада о 13:00 на площі перед Львівською обласною радою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *