ОСТАННІ НОВИНИ

ГР "За чистий Львів" заявляють, що не бушували у Ратуші

|

Громадський рух „За чистий Львів” заявляє, що сьогодні його активісти не били вікон і не трощили дверей у Ратуші. З цього приводу організація розповсюдила заяву, текст якої подаємо повністю:

“17 листопада біля стін Львівської міської ради відбулась акція громадського руху „За чистий Львів” – „Відомчому житловому кріпацтву – Ні!”, у якій взяли участь понад 300 чоловік. Безпосередніми організаторами заходу виступили міські комітети профспілок „Солідарність” та „Захист праці”, що є колективними членами громадського руху „За чистий Львів”. Учасники мітингу вимагали від депутатів Львівської міської ради включення до порядку денного сесії питання про передачу відомчого житла в комунальне майно.

Оскільки в.о. міського голови Зеновій Сірик, що неодноразово обіцяв забезпечити включення цього питання в порядок денний, своєї обіцянки так і не виконав, мешканці відомчого житла зайшли до міської ради й заблокували депутатів в сесійній залі.

Після згоди депутатів виконати вимоги громадян учасники мітингу організовано залишили приміщення.

У зв’язку з тим, що деякі ЗМІ розповсюджують інформацію про неконтрольованість акції її організаторами, Громадський рух «За чистий Львів» заявляє, що:

– не має відношення до побиття дверей, вікон і псування майна, а тому будь-які закиди про нашу причетність до подібних фактів, що мали місце в будь-якому куточку міста, є ні чим іншим, як провокацією.

– ще 10 листопада колективними членами ГР «За чистий Львів» – міськими комітетами профспілок „Солідарність” та „Захист праці” – міську раду було попереджено, що в разі невключення питання про відомче житло в порядок денний сесії ми залишаємо за собою право на організацію й проведення більш радикальних акцій протесту”. Сайт „Обсерватор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *