ОСТАННІ НОВИНИ

В області вироблено 87 тисяч тонн м’яса

|

За дев’ять місяців цього року в області вироблено 87 тисяч тонн м’яса, поваідомив сьогодні під час засідання колегії обласної адміністрації в.о. начальника головного управління сільського господарства і продовольства ЛОДА Роман Михальський. Це на 4,7 тисяч тонн менше, аніж у минулому році.

Цього року зросло виробництво свинини на 26 тонн, птиці – на 1855 тонн, а виробництво яловичини зменшилося на 127 тонн.

Серед причин зменшення виробництва м’яса є низькі закупівельні ціни, які не покривають виробничих витрат, відтак втрачається мотивація до виробництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *