ОСТАННІ НОВИНИ

УКУ проведе молитовний хід у першу річницю Помаранчевої революції

|

Спільнота Українського Католицького Університету запрошує всіх охочих долучитися до молитовного ходу та богослужіння за майбутнє Української держави, який проходитиме 21 листопада, в першу річницю Помаранчевої революції. Про це повідомив відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ.

Ініціативу УКУ підтримав і поблагословив Архиєпископ Львівський Ігор Возьняк. Це молитовне та духовне єднання має не лише нагадати про початок і перебіг подій на Майдані, а й допомогти повернути українцям автентичну надію на Бога та власні сили.

Також із 22 до 25 листопада в центрі міста триватиме екуменічна молитва за єдність, послідовність, мужність і витривалість у подальшій праці для розбудови демократичної держави. 25 листопада представники різних конфесій повторять маршрут першої „помаранчевої” молитви – від площі Данила Галицького через площу Ринок до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Молитовний похід 21 листопада, зокрема, проходитиме за маршрутом: о 17 годині – вихід колони від УКУ до Архикатедрального Собору Св. Юра, о 17.45 – збір всіх учасників походу на святоюрському подвір’ї, о 18 годині – промова о. Ореста Фредини, синкела в справах духовенства Львівської Архиєпархії. О 18 годині 15 хвилин похід вирушить від Собору Св. Юра до фігури Матері Божої на проспекті Свободи. А о 19 годині промову проголосить перший

віце-ректор УКУ Мирослав Маринович, після чого розпочнеться молебень до Матері Божої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *