ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни відзначать річницю Помаранчевої революції 20 листопада

|

Урочисті заходи, приурочені річниці Помаранчевої революції, проходитимуть з 15 години у до пізнього вечора 20 листопада на площі біля Львівського оперного театру. На «львівському Майдані» зберуться представники і лідери всіх учасників колишньої коаліції «Сила народу». Про це повідомив прес-секретар ЛОО НСНУ Ростислав Коваль.

За словами Ростислава Коваля, заходи розпочнуться урочистим віче за участю народних депутатів України від Львівщини, лідерів обласних осередків НСНУ, НРУ, УНП, УРП «Собор», партії «Батьківщина», УНА-УНСО, КУН, СПУ, ПППУ, громадянської партії «Пора».

«Після завершення народного віче – святковий концерт за участю львівських та київських виконавців, а також польова кухня, де всіх присутніх на львівському Майдані частуватимуть «традиційними» для минулорічних подій на Майдані — гарячою кавою, чаєм, пиріжками», — повідомив пан Коваль.

А вже 21 листопада, за словами речника ЛОО НСНУ, лідери львівських осередків політичних партій, які долучилися до перемоги Помаранчевої революції, виїдуть на святкові заходи у столицю України.

«21 листопада близько 500 представників від Львівських організацій НСНУ, НРУ, УНП, УРП «Собор», партії «Батьківщина», УНА-УНСО, Конгресу українських націоналістів, громадянської партії «Пора», СПУ, ПППУ зі всіх районів області та Львова вирушать до Києва для участі у святкуванні річниці Помаранчевої революції на Майдані столиці України», — розповів Ростислав Коваль.

«З цією метою ми плануємо «зафрахтувати» спеціальний потяг, яким мешканці Львівщини прибудуть до Києва. Крім того, ми маємо інформацію, що близько тисячі жителів області мають намір власним транспортом, дехто із сім’ями, виїхати в Київ і бути 22 листопада на Майдані. Львівщина, як і рік тому, буде широко представлена на Майдані і відзначатиме річницю революції», — зазначив прес-секретар ЛОО НСНУ, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *