Генконсул РФ обурений інцидентом, що стався у Російському культурному центрі

|

“На Російський культурний центр Львова сьогодні було здійснено напад, розбито скло у вікнах, на вітрині оголошень. Цей акт ми сприймаємо як провокаційні дії. Ніде такого б не допустили, в Росії зокрема. Це ж українська організація, українська будівля. Влада не приймає жодних дій, щоб захистити українську організацію від нападу. У Росії цих екстремістів вже би давно знайшли”, – прокоментував Західній інформаційній корпорації Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євгеній Гузєєв.

“Ми обов’язково повідомимо представництво МЗС у Львівській області та в.о міського голови Львова Зіновія Сірика. Ми не пов’язуємо це з чимось політичним, це провокаційні витівки екстремістських сил.

Вони не розуміють, що такими діями вони погіршують думку про прекрасне місто Львів. Ці дії спрямовані проти влади і мешканців Львова. Коли про це дізнаються у Раді Європи, то уявіть, яке там буде ставлення до Львова та України.

Ми готові надати моральну допомогу львівській владі у вирішенні цього питання. Попередній міський голова обіцяв, що біля центру буде пост міліції”, – наголосив Генконсул.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *