ОСТАННІ НОВИНИ

На розбудову кордону виділено 167 млн. гривень

|

На розбудову інфраструктури ділянки державного кордону, який проходить території Львівської області виділено 167 млн гривень. Про це було повідомлено сьогодні під час наради з питань розбудови кордону. Левова частка цих коштів – 110 млн. гривень – призначена на реконструкцію існуючих переходів, 50 – на робоити з облаштування території і шість мільйонів – на будівництво нових переходів.

Голова ЛОДА Петро Олійник зазначив, що область має сама знайти кошти на будівництво ще одного переходу самотужки. «Переходи у Грушеві та Угринов і будують за кошти поляків та ЄС, Рава-Руську ремонтують за кошти програми TACIS , тому ми маємо впертися і збудувати ще один перехід власними силами”- сказав він. Який саме перехід розбудовуватимуть – питання відкрите, бо немає відповідних нот міністерства закордонних справ України.

Зараз на території області діє чотири автомобільні пункти перетину кордону, три залізничні і аеропорт „Львів”. Загальна протяжність українсько-польского кордону на території області становить 280 км.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *