ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник вимагатиме перегляду тендеру з реконструкції переходу в Рава-Руській

|

Вінницька фірма „Струм”, що перемогла у тендері на реконструкцію прикордонного переходу у Раві-Руській, перебуває у стадії банкрутства, повідомив сьогодні під час наради з питань розбудови прикордонної інфраструктури голова Львівської обласної адміністрації Петро Олійник. „ Я перевіряв інформацію і знаю, що ця фірма перебуває на стадії банкруства, тому нічого живого за нею не стоїть” – сказав він.

За словами Петра Олійника, він звернеться до керівництва Державної митної служби та мінекономіки, щоби прискорити процес будівництва. „Можливі два варіанти – або вони будуватимуть це під нашим контролем, або ми проведемо за скороченою процедурою новий тендер” – сказав П.Олійник.

За інформацією представників Рава-Руської митниці, сам об’єкт готовий до будівництва, однак його початок затримувався через те, що спочатку вінницькі бізнесмени вимагали продовження терміну фінансування і будівництва ще на 2007 рік, оскільки мінекономіки на кілька місяців пізніше уклало угоду з ЄС. Наприкінці минулого тижня їм пішли назустріч, однак будівельники почали вимагати перегляду кошторису, зважаючи на інфляцію – або їм дають більше грошей і вони будують повністю, або ж вони будують за ті ж гроші, але менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *