ОСТАННІ НОВИНИ

Буські правоохоронці затримали автовикрадачів

|

Приватний таксист звернувся до працівників Бродівського райвідділу міліції із заявою про те, що вчора близько 5 години ранку двоє невідомих осіб замовили таксі із міста Броди та на дорозі “Київ-Чоп”, застосувавши насильство, витягнули його з автомобіля, прив’язали до дерева, забрали гроші та вкрали автомобіль. Про це повідомляє ц ентр громадських зв’язків УМВС України у Львівській області. Після скоєного невідомі зникли в напрямку Львова.

Співробітники ДПС Буського взводу зафіксували викрадений автомобіль ВАЗ-21071 в селі Кам’янка-Бузького району. На вимогу зупинитися злоумисники не відреагували, після чого правоохоронці розпочали переслідування автомобіля. В одному селі водій переслідуваного автомобіля не впорався із керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся.

В цей момент до потерпілих в ДТП під’їхала автомашина ВАЗ-2109 під керуванням мешканця Львова, в яку пересів автозлодій. І вже разом вони намагались втекти з місця події. Однак працівники міліції заблокували їх подальший рух. Відтак двоє громадян затримані, а 20-річний пасажир а/м ВАЗ-21071 Д., мешканець Львова, доставлений в реанімаційне відділення ЛШМД із важкою травмою, від якої помер.

З місця події правоохоронці вилучиили речові докази. Затримані громадяни перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *