ОСТАННІ НОВИНИ

На виборах мера Львова підтримаємо Сендегу або Писарчука – Чорновіл

|

Народний депутат України, член Партії регіонів України Тарас Чорновіл, перебуваючи в суботу, 12 листопада, у Чернівцях, заявив кореспондентові Західної інформаційної корпорації, що на виборах міського голови Львова «регіонали» підтримуватимуть або Олександра Сендегу, або Петра Писарчука.

«Регіони готові, в першу чергу, підтримати свого кандидата. Тим більше, що серед тих кандидатів, які сьогодні йдуть на вибори мера з боку проющенківських чи протимошенківських сил, ми просто не бачимо адекватної кандидатури. Чи це буде Стецьків, чи знову буде Василь Куйбіда, чи Гудима, чи Качур, чи хтось інший. У мене все ж таки до Львова залишився певний пієтет і я не хочу Львову побажати наступити знову на ті самі граблі”, – заявив він.

На думку Т.Чорновола, гідним керівником міста може бути або Сендега, або Петро Писарчук.

„Тут не йде мова про якусь партійну прив’язку. Він не буде іти від Партії Регіонів. Він самостійно буде висуватися, якщо таки для себе вирішить йти на вибори. А ми його підтримаємо. Він зміг допомогти людям, дати їм роботу, розбудувати найпотужніше сьогодні у Львові діюче підприємство, нехай це ринкового плану, але найбільше. Я вважаю, що такого типу людину Львів заслуговує у мери», – наголосив Тарас Чорновіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *