ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові відкрили спортивний дитячий майданчик

|

Меншканці Сихова сьогодні отримали новий дитячий спортивний майданчик, котрий покритий спеціальним штучним покриттям. На урочистому відкритті були в.о. міського голови Зеновій Сірик та депутати міської ради Роман Федишин та Іван Рудницький. Крім того на свято завітав нардеп Андрій Шкіль.

Федишин зазначив присутнім, що цей майданчик був побудований за кошти підприємців виключно і „жодної державної копійки з бюджетних коштів ми не взяли”, – сказав він. Сірик в свою чергу, привітав сихівчан та висловив надію на те, що „в майбутньому на цьому майданчику виховають нового Андрія Шевченка”.

Загалом на побудову нового майданчика площею 924 квадратних метра організатори витратили 80 тисяч гривень, з них „Шувар” виділив 60 тисяч і всі решта підприємці, що долучились до будівництва по 20 тисяч гривень. Держава зі свого боку виділила землю на будівництво.

Іван Рудницький зазначив, що наступного року на розвиток дитячих майданчиків держава планує виділити 50 мільйонів гривень, тоді як цього – 20 мільйонів гривень. Він також повідомив, що загалом в Україні є 185 спортивних майданчиків зі штучним покриттям, а у Львівській областілише 12.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *