ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком Дрогобича дозволив споруджувати пам’ятник Помаранчевої революції

|

Дрогобицький виконком дав погодження на спорудження пам’ятного знаку, присвяченого подіям Помаранчевої революції, біля приміщення Дрогобицької РДА на вул. 22 Січня, – повідомив голова комітету захисту Конституції у Дрогобицькому районі, заступник голови РДА, депутат райради Роман Гарбич.

Він повідомив, що йому уже надійшло погодження проектної документації на спорудження цього пам’ятного знаку. „Я вдячний першому заступнику міського голови Дрогобича Дем’яну Мосійчуку, який підписав це погодження, за підтримку та розуміння” – завершив Роман Гарбич.

Також він додав, що тендер на спорудження пам’ятного знаку виграло ТзОВ «ПМК-33» – директор Оксана Кузенко, яка є керівником Дрогобицької районної організації СДПУ(О).

Нагадаємо, що раніше від управління містобудування і архітектури Дрогобицького міськвиконкому надійшов припис про припинення незаконно розпочатого будівництва. Під цим будівництвом малося на увазі спорудження пам’ятного знаку, присвяченого подіям Помаранчевої революції. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *