Єдиний дозвільний офіс розпочав роботу у Моршині

|

Офіційне відкриття єдиного дозвільного офісу в місті Моршин, за участю керівників Моршинської міської ради, Львівської облдержадміністрації, керівників дозвільних структур та підприємницької громадськості Моршина відбулося 9 листопада. Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на Головне управління економіки облдержадміністрації.

Почесними гостями даного заходу були директор департаменту з питань регуляторної політики Державного комітету з питань підприємництва регуляторної політики України О. Мірошниченко та директор Проекту БІЗПРО в Україні та Молдові Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) О. Патрік Рейдер.


В Єдиному дозвільному офісі Моршинської міської ради будуть видаватись документи дозвільного характеру у сфері земельних відносин (надання та викуп земельних ділянок фізичним та юридичними особами, в тому числі надання земельної ділянки при викупі цілісного майнового комплексу), дозволи на переведення житлових приміщень в не житлові, розміщення малих архітектурних форм, об’єктів торгівлі та зовнішньої реклами, це і технічні умови на проектування, і проектно-кошторисна документація тощо.

В основу діяльності Офісу покладено принцип організаційної єдності. Робота дозвільних установ реорганізується таким чином, що проходження процедур одержання дозволів здійснюється без участі заявника, або його контакти з представниками дозвільних органів суттєво обмежується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *