ОСТАННІ НОВИНИ

Канівець розпустить фракцію, щоб не терзати Тимошенко

|

Доцільності в існуванні двох фактично однойменних фракцій в облраді немає, тому «Батьківщина», згідно із нормами регламенту, буде розпущена. Якщо комусь більше подобається «Батьківщина—БЮТ», то не будемо ж ми терзати Юлію Володимирівну»,—так прокоментував кореспонденту Західної інформаційної корпорації майбутнє обласної фракції «Батьківщина» її керівник Олег Канівець.

«Існувало розпорядження Юлії Тимошенко про реабілітацію фракції, але через втручання представників керівництва партії «Батьківщина» Ярослава Федорчука та Валерія Чичкова воно так і не було реалізовано»,—зазначив Олег Канівець і додав, що у випадку, якщо Юлія Тимошенко і надалі займатиме деструктивну позицію по відношенню до Президента Віктора Ющенка, «ми Тимошенко не підтримуватимемо».

Статус трьох депутатів, які наразі є членами обласної фракції «Батьківщина», за словами О. Канівця, стане відомий на засіданні наступної сесії. «Я стану позафракційним. Власне політичне майбутнє поки що не коментуватиму. Хоча пропозиції від різних партій вже надходять»,—резюмував О. Канівець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *