ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівтеплоенерго” не обігріває низку будинків через несправність мереж

|

М іське комунальне підприємство „Львівтеплоенерго” готове подати тепло до відомчих будинків, які не опалюються, та їх технічний стан не дозволяє цього зробити . За інформацією прес-служби „Львівтеплоенерго”, сьогодні тепло безперебійно отримують дитсадки, навчальні та лікарняні заклади.

Мешканці комунального житлового фонду також отримують тепло, окрім 7 будинків (із 1113), у яких виявлено прориви внутрішньобудинкової системи опалення, та їх обіцяють ліквідувати в найкоротші терміни.

Складнішою є ситуація з відомчим житловим фондом. 35 будинків

із 266 неспроможн і приймати теплову енергію в технічному плані , оскільки неготова внутрішньобудинкова система опалення, а також в плані розрахунків перед теплопостачальниками (не виконують графіків погашення заборгованостей, середній рівень розрахунків – 60% ).

Однак, теплопостачальне підприємство готове подавати мешканцям цих будинків тепло, незважаючи на низьку проплату, але не може цього зробити через технічні несправності будинків, якими ніхто не опікувався протягом міжопалювального періоду.

До таких будинків, зокрема належать, ВАТ”Льв.з-д фрез. верстатів”; ВАТ “ЛДБК №2” ; ДП ЖКК ; ЖБК №124 ; ТзОВ “Галрем” та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *