ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник незадоволений собою

|

Голова Львівської обла c ної державної адміністрації Петро Олійник заявив, що він незадоволений собою і що роботи в нього непочатий край. Однак, за показниками Кабінету Міністрів України Львівська область перебуває на п ’ятому місці по Україні.

«Я не кажу, що в області все добре, але за рейтинговими показниками ми займаємо п’яте місце», – сказав Петро Олійник. Він також повідомив, що учора під час спільного засідання Кабміну за участі Президента України, Голови Верховної ради та керівників областей були підведені підсумки виконання бюджету за поточний рік та розглянуто плани на настпуний рік.

Керівник Львівщин сказав, що в цьому плані на наступний рік стратегічними об’єктами стануть – добудова кардіологічного центру, роботи до 150-річчя від дня народженя Івана Франка, 750 років заснування Львова та вирішення проблем гірничої хімії.

Відповідаючи на питання журналістів чи задоволений Президент його роботою, Олійник заявив, що не може цього сказати і про це треба питати Віктора Ющенка.

Петро Олійник також зазначив, що настпуний рік для Львівщини буде складним, осківльки це буде перший рік, в якому нова влада буде працювати в інших умовах. Адже минулого року, коли прийшла нова влада, бюджет області вже був сформований.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *