ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Ярославенка, 22 протестують проти незаконного будівництва

|

Мешканці будинку по вулиці Ярославенка, 22, що у Сихівському районі міста, прийшли сьогодні під стіни Львівської міської ради, протестуючи проти спроби незаконного будівництва приватного будинку на території дитячого майданчика. Драбинку – все що від нього залишилося – вони поставили перед центральним входом у Ратушу.

За словами мешканця будинку Бориса Дацишина, дозвіл на будівницво видано на ділянку за адресою Ярославенка 22а, однак власник державного акта, безпідставно розпочала підготовчі роботи на сусідній ділянці, розміщеній за адресою – вулиця Ярославенка, 22.

Відтак мешканці будинку вимагають від міської влади зупинити незаконні будівельні роботи на території дитячого майданчика, вжити негайних заходів із його збереження, а також просять провести незалежну комплексну перевірку правомірності будівельних робіт на цій території.

Окрім цього, вони вимагають провести перевірку діяльності або бездіяльності посадових осіб, винних у порушені прав дітей на дитячий майданчик. У зловживанні службовим становищем, мешканці, зокрема, звинувачують виконроба „Спецбудмонтаж”. За словами Б.Дацишина, він представив мешканцям підроблені документи.

У разі невиконання вимог люди обіцяють вдатися до актів громадської непокори, передбачених чинним законодавством.

Начальник інспекції Держархбудконтролю Львівської міської ради Роман Стецьків пообіцяв вивчити питання та призупинити будівництво, якщо виявиться, що воно проводиться незаконно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *