ОСТАННІ НОВИНИ

Судове засідання за позовом Тершовчина знову перенесли на 29 листопада

|

У Самбірському міському районному суді сьогодні, відбулося перше судове засідання за позовом колишнього міського голови міста Самбора Тараса Тершовчина щодо оскарження рішення міськради про дострокове припинення його повноважень як міського голови Самбора.

Під час засідання юрист міськради Тарас Терлецький попросив перенести судове засідання, бо депутати Самбірської міської ради не мали можливості ознайомитися з матеріалами справи. Відтак, судове засідання перенесли на 29 листопада цього року. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Нагадаємо, що екс-міський голова Самбора Тарас Тершовчин, перебуваючи в ув’язненні, подав до Самбірського міськрайонного суду позов, у якому оскаржує рішення міськради про дострокове припинення своїх повноважень міського голови Самбора. Тершовчина звинувачують в отриманні хабара, однак своєї вини він не визнає і вважає, що сесія Самбірської міськради достроково припинила його повноваження безпідставно. Екс-мер погоджується, що на період попереднього слідства його могли відсторонити від виконання обов’язків і не більше. Попереднє судове засідання теж не відбулося, оскільки тоді не з’явився юрист Самбірської міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *