ОСТАННІ НОВИНИ

Дяків не бачить сенсу в боротьбі проти нової міської влади

|

Голова правління Асоціації платників податків Львівської області Теодор Дяків вважає рішення міського виконавчого комітету, відповідно до якого було збільшено норматив втрат води у мережах, незаконним. Однак, опротестовувати його він не буде, оскільки не вірить у законослухняність оновленої міської влади.

Відповідно до рішення міськвиконкому норматив втрат води у мережах міста збільшено з 36,01% до 37,4%. За словами Дяківа, норматив втрат закладено у тариф на водопостачання та водовідведення, а відтак споживачі значні кошти платитимуть за втрати, а не за самі послуги з водопостачання.

„Виконком залишив поза увагою усі наші зауваження та пропозиції. Єдина перемога, що норматив затверджено на рік, а не на п ’ять років, як планувалося раніше», – наголосив Т.Дяків.

Отож, Голова правління Асоціації платників податків Львівської області заявив, що уже не бачить сенсу в боротьбі з оновленою міською владою, адже, на його думку, порядки у місті залишилися старими. „Я впевнений, що ми б виграли цю справу в суді. Питання в іншому – коли? І чи буде воно виконано”, – зазначив Т.Дяків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *