ОСТАННІ НОВИНИ

Міськвиконком Дрогобича забороняє будувати пам’ятний знак Помаранчевій революції

|

Від управління містобудування і архітектури Дрогобицького міськвиконкому надійшов припис про припинення незаконно розпочатого будівництва. Під цим будівництвом мається на увазі спорудження пам’ятного знаку, присвяченого подіям Помаранчевої революції, – повідомив голова комітету захисту Конституції у Дрогобицькому районі, депутат райради, заступник голови РДА Роман Гарбич.

«Група кваліфікованих спеціалістів розробила проект пам’ятного знаку відповідно до усіх вимог. Цей проект разом з усіма супровідними документами було скеровано до Дрогобицького виконкому на ім’я міського голови Михайла Лужецького ще 5 липня цього року. 11 серпня ми отримали листа від в.о. головного архітектора Р.Дмитріва про те, що наші документи знаходяться на розгляді. А нещодавно надійшов цей припис», – зазначив Р.Гарбич.

За його словами, спорудження пам’ятного знаку наразі призупинено, лише здійснюються облаштування прилеглої території.

В управлінні містобудування і архітектури Дрогобицького міськвиконкому відмовляється давати коментарі, мотивуючи це відсутністю головного архітектора. Натомість заступник міського голови Дрогобича з гуманітарних питань Костянтин Іваночко заявляє, що йому про це нічого невідомо. Про це повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *