ОСТАННІ НОВИНИ

У „Львівтеплоенерго” 14 відсотків заборгованості львів’яни вже погасили старими заощадженнями

|

Протягом дня, у абонентському відділі МКП „Львівтеплоенерго”, мешканцям Львова видають близько двухсот довідок для погашення боргів за допомогою старих заощаджень. Про це повідомляє прес-служба МКП „Львівтеплоенерго”. Попри те, що у абонентському відділі Львівтеплоенерго постійні черги, за допомогою заощаджень, мешканці львів`яни погасили лише 14 відсотків загальної заборгованості.

Заборгованість споживачів тепла, перед МКП „Львівтеплоенерго”, яку мешканці мають можливість погасити за допомогою постанови Кабінету Міністрів України становить 39 мільйонів гривень. Із 41 тисячі особистих рахунків, які були відкриті на боржників МКП „Львівтеплоенерго”, пільгами наданими постановою кабміну, скористалось більше п’яти тисяч осіб, які принесли у Львівтеплоенерго чеки з Ощадбанку, що засвідчують погашений борг на загальну суму 5 мільйонів 777 тисяч.

Для ефективнішої роботи з мешканцями міста, які мають заборгованість перед МКП „Львівтеплоенерго”, на підприємстві працює абонентський відділ у якому щодня видають близько двухсот довідок про суму боргу мешканців. Для цього, у „Львівтеплоенерго” спростили процедуру видачі і прийому довідок, збільшили кількість днів прийому мешканців до 5 в тиждень, а робочих годин до десяти. Для зручності абонентів, до споживачів у яких сума боргу становить більше ста гривень, повідомлення про можливість погасити заборгованість за допомогою ощадкнижок надсилається поштою. Таких листів відправлено вже 1371.

МКП „Львівтеплоенерго” нагадує мешканцям, що вже в грудні завершує свою дію постанова Кабміну. Споживачі які не встигнуть до цього часу погасити борги, зобов’язані проплатити заборгованість ”живими” коштами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *