ОСТАННІ НОВИНИ

Білл Гейтс презентує програмне забезпечення Львівської компанії Softserve

|

Білл Гейтс в Сан-Франциско презентує аплікацію, яку повністю проектувала і розробляла українська компанія SoftServe для ріелтерської фірми RE3W, що в США. Повідомляє прес-служба компанії Softserve .

Оголошуючи про плани випуску інтернет-версії двох головних продуктів компанії Microsoft – Windows Live і Office Live, Білл Гейтс п ід час презентації представив нову аплікацію Львівської компанії SoftServe, що спрощує і пришвидшує процес бізнес-операцій, дозволяючи клієнтам RE 3 W без проблем знайти нерухомість, дослідити її, щоб потім прийняти потрібне рішення.

Згідно з рекомендаціями компанії SoftServe, аплікація була розроблена на основі платформи та інструментів Microsoft.NET. Переваги розробки на .NET платформі, такі як інтегрування з існуючими продуктами Microsoft, масштабування, гнучкість, надійність, дають можливість RE3W швидше випустити цю аплікацію на ринок і забезпечити кращі послуги своїм клієнтам.

„Ми дуже раді, що відіграємо таку вагому роль в цьому процесі, що саме SoftServe «приносить» цю послугу на ринок використовуючи платформу Microsoft.NET. Той факт, що Microsoft вибрав програмне забезпечення повністю розроблене у Львові є беззаперечним успіхом для нас”, – зазначив Тарас Вервега, віце-президент з продажу та маркетингу компанії SoftServe .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *