ОСТАННІ НОВИНИ

Серійне виробництво „Галицький автозавод” запустить у квітні наступного року

|

Серійне виробництво автобусів середнього класу „Галицький автозавод”, що розміщений у Львові по вулиці Городоцькій, 280, планує розпочати з квітня наступного року. Як повідомив Президент Асоціації „Львівський пасажирський транспорт” Роман Лобода, незабаром у Львові буде презентовано два дослідні зразки нових автобусів.

„Авта пройдуть сертифікацію, і тоді завод розпочне їх серійне виробництво”,– наголосив Р.Лобода. За його ж словами, вартість однієї машини, яку робитиме завод, становитиме близько 150 тисяч гривень, і ця ціна дозволить підприємству нормально розвиватися в ринкових умовах.

У розвиток нового автозаводу наразі інвестують українські підприємці, однак, за словами Р.Лободи, коли підприємство налагодить серійне виробництво, керівництво вестиме переговори з серйозними закордонними компаніями. Щоправда назвати їхні імена Роман Лобода наразі відмовився.

Однак, він розповів, що одним із засновників нового автозаводу стало його підприємство „Міра і Ко”. „Особисто я інвестував у Галицький автозавод понад 3 мільйона гривень”, – заявив він.

Планується, що Галицький автозавод випускатиме в місяць від 30 до 50 машин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *