ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві таксисти тимчасово припинили пікет, а у Львові продовжують

|

Таксисти тимчасово припинили Київський страйк. В секретаріаті Президента готові сісти за стіл переговорів. Про це ЗІКу повідомив правовий інспектор Конфедерації Вільних профспілок України Андрій Корчинський. «Ми зрозуміли, що з нами говоритиме Президент. На інше ми не згідні», – наголосив він.

Тим часом на Львівщині таксисти заблокували усі основні дороги. «Якщо до перевізників не прислухаються, то вони обіцяють заблокувати й усі дороги навколо Києва, – додав Андрій Корчинський.

Проте, Львівське ДАІ просить мешканців утриматися сьогодні від поїздок влансим транспортом. У звязку із протестом таксистів, працівники ДАІ обмежать рух будь-якого транспорту містом. Щоб уникнути аварійних ситуацій вони частково заблокують дороги міста. Про це повідомила старший інспектор з профілактичної роботи міського ДАІ Ірина Балабанська.

Вона зазначила, що обмеження у русі триватимуть до кінця сьогоднішнього робочого дня. Стосуватимуться вони усіх видів транспорту, зокрема й маршрутних таксі. Повідомляє “Львівська хвиля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *