ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ “Львівобленерго” почав надавати послуги юридичним споживачам

|

З 1 листопада цього року енергопостачальна компанія ВАТ “Львівобленерго” максимально спростила процедуру підключення до електромережі об’єктів юридичних споживачів, про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”. Виконувати усі вимоги технічних умов та здійснювати підключення до електромережі об’єктів юридичних осіб буде сервісна група Консультаційно-сервісного центру ВАТ “Львівобленерго”.

Відтепер для того, щоб стати споживачем ВАТ “Львівобленерго”, замовнику – юридичному споживачеві, який бажає приєднати свої об’єкти до енергомережі, достатньо лише звернутися до сервісної групи Консультаційно-сервісного центру та поетапно, відповідно до наданих кошторисів, оплатити вартість виготовлення технічних умов, розробки проектної документації, реалізації будівельно-монтажних та електровимірювальних робіт і підключення. Фактично, енергопостачальна компанія здійснюватиме повністю усю роботу “під ключ”. Послуги сервісної групи є безкоштовними.

Побутові споживачі обласного центру – м. Львова – такими послугами ВАТ “Львівобленерго” користаються ще з 1 березня 2004 року. За цей період 521 об’єкт фізичних осіб підключено до електромереж ЛМЕМ, видано 1 309 технічних умов на підключення. Оскільки така практика надання послуг з підключення об’єктів фізичних осіб до електромереж “під ключ” засвідчила, що ці послуги є надзвичайно зручними та потрібними людям, було вирішено розширити спектр діяльності Консультаційно-сервісного центру ВАТ “Львівобленерго” і запропонувати такі послуги ще й юридичним особам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *