ОСТАННІ НОВИНИ

Всеукраїнська ГО «Спілка громадських організацій «Рада народу України» підтримала львівських лікарів

|

Всеукраїнська громадська організація «Спілка громадських організацій «Рада народу України», яка налічує понад 500 тисяч членів у всіх регіонах країни, підтримує вимоги львівських лікарів щодо необхідності реформування медичної галузі, збільшення заробітньої платні, вирішення проблем сьогодення медичних працівників і пацієнтів, – повідомив Західну інформаційну корпорацію президент ВГО СГО «Рада народу України» А.Пушкар.

«Виступ львівських лікарів ми розглядаємо як факт професійної мужності, високої громадянської позиції. Вважаємо за необхідне, щоб цю акцію підтримало значно більше лікарів, чиновників, громадських організацій і державних установ. Ми будемо спостерігати, щоб до учасників акції не були здійснені неправомірні адміністративні заходи, тиск і штучно створені адміністрацією нестерпні умови праці в майбутньому.

Учасники акції можуть розраховувати на підтримку ВГО «Рада народу України» і подальшу співпрацю. Окрім львівських лікарів, наша заява стосується лікарів Тернополя, Чернігова, Донецька, Запоріжжя», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *