ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО НРУ розробила обмеження для претендентів у депутати до місцевих рад

|

Львівська обласна та міська організації Народного Руху України прийняли певні критерії, відповідно до яких складатимуться виборчі списки. Відтак ЛОО НРУ розробила обмеження для претендентів у депутати до місцевих рад, які запропонували прийняти районам. Про це сьогодні повідомив заступник голови ЛОО НРУ Ігор Микитин.

За його словами, поки що в партії йде обговорення питання щодо висування кандидатів у депутати всіх рівнів. Наразі сформовані анкети для претендентів у кандидати в депутати всіх рівнів, серед запитань якої: „В яких партіях перебувала людина до того, як поступила в Народний Рух?”.

Крім цього Ігор Микитин повідомив, що ЛОО НРУ розробила обмеження для претендентів, які запропонувано прийняти районам. „Якщо ці обмеження будуть прийняті конференцією, то знана частина претендентів просто відсіється”, – зазначив Микитин.

Серед обмежень, зокрема, пропонується, щоб вік претендентів не перевищував 65 років, стаж перебування в НРУ був не менший одного року, а також відсіювати претендентів у кандидати, які балатувалися від НРУ двічі і більше в органи місцевої влади і не здобули мандату. „Ми не хочемо, щоби такі люди зараз мали змогу їхати на спинах своїх колег в той чи інший орган”, – сказав пан Микитин.

Заступник голови ЛОО НРУ повідомив, що зараз розпочався процес висування претендентів у кандидати, а в районах проходять конференції. У список кандидатів у депутати до Львівської міської ради, за його словами, наразі висунуто депутатів міськради Бедрила, Крушельницьку та Микитина.

„Остаточно виборчі списки ЛОО НРУ будуть сформовані після обласної та міської конференції, – зазначив Микитин. -Ми маємо сподівання, що буде якийсь блок, і тому не хочемо передчасно обнадіювати людей”.

Микитин зазначив, що не всі депутати обласної та міської ради потраплять у цьогорічні виборчі списки НРУ, тому що багато хто з них впродовж свого перебування в місцевих органах влади не виконував партійних доручень, а подекуди голосував всупереч рішенню партії. Проте прізвища таких депутатів Микитин повідомити відмовився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *