ОСТАННІ НОВИНИ

Політрада ЛОО КУН вимагає від міністра юстиції України і Генерального прокурора України заборонити діяльність КПУ та ПСПУ

|

Політична рада Львівської ОО Конгресу Українських Націоналістів звернулась до міністра юстиції України і Генерального прокурора України з вимогою порушити в судовому порядку питання про заборону діяльності в Україні Комуністичної партії України та Прогресивно-соціалістичної партії України, за скоєні ними дії під час вуличного походу воїнів ОУН –УПА. Про це йдеться у зверненні, розміщеному на офіційному сайті КУН, яке ми подаємо повністю:

„Конгрес Українських Націоналістів як політична партія парламентського типу є спадкоємцем Організації Українських Націоналістів у національно-визвольних змаганнях українського народу і формує свої ідеологічні та політичні цінності на засадах українського націоналізму.

Конгрес бореться за утвердження політичних, соціальних і культурних прав Української Нації, за побудову та утвердженнясамостійної соборної держави.

Відновлюючи історичну справедливість, Конгрес Українських Націоналістів вимагає визнання воїнів ОУН – УПА, як воюючої сторони у другій світовій війні. Армія воїнів ОУН – УПА боролася за утворення незалежної Української держави, і в 1941 році у м. Львові було проголошено про відновлення Української Національної Держави. Під час другої світової війни воїни ОУН – УПА захищали український народ від комуністичної та нацистської агресій.

Події, що відбулися 15.10.2005 року на Майдані Незалежності у м. Києві під час маніфестації воїнів ОУН – УПА, показали, що Українська держава не шанує своїх героїв, які проливали кров за її незалежність. Нащадки комуністичних окупантів і енкаведистських бузувірів безкарно ведуть кампанію проти визнання ОУН – УПА, розпалюють міжнаціональну ворожнечу, протиставляють Схід – Заходу.

Конгрес Українських Націоналістів вважає, що дії політичних партій, а саме: КПУ ПСПУ, які перешкодили вуличному походу воїнів ОУН –УПА із застосуванням фізичного насилля, скоїли злочини, передбачені ст.ст.295, 340 Кримінального кодексу України і керівники цих партій повинні понести покарання згідно із чинним законодавством України.

Конгрес Українських Націоналістів вимагає від міністра юстиції України і Генерального прокурора України порушити в судовому порядку питання про заборону діяльності в Україні Комуністичної партії України та Прогресивно-соціалістичної партії України, за скоєні ними вищевказані злочини.

І саме напередодні чергової річниці кривавого більшовицького перевороту Конгрес Українських Націоналістів наполягає на необхідності покласти край поширенню злочинної комуністичної ідеології в нашій державі.

Конгрес Українських Націоналістів закликає віруючих усіх конфесій України відзначити спільною молитвою пам’ять жертв голодоморів, депортацій, репресій, які приніс нам комуністичний режим.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *