ОСТАННІ НОВИНИ

Богдан Федоришин подякував уболівальникам “Карпат”

|

Генеральний директор ФК „Карпати” Богдан Федоришин звернувся до шанувальників команди з нагоди перемоги в 1/8 Кубка України з футболу над донецьким „Шахтарем” , подякува в їм за підтримку та з апевнив, що клуб пильно стежитиме за роботою суддів , аби захистити свою команду. Текст звернення подаємо повністю:

Шановні уболівальники команди „Карпати”! Я хочу висловити вам величезну подяку за ту підтримку, яку відчував наш клуб, кожен його співробітник, кожен гравець, кожен тренер від наших дорогих шанувальників, від усіх львів’ян. Хочу подякувати тим фанатам, які закликали місто до підтримки команди на автомобілях у карпатівському автопробізі. Хочу подякувати усім, хто надсилав команді свої побажання, вірші, сюрпризи, хто брав участь у наших конкурсах та інших заходах, хто підтримував команду удома, біля телевізора під час трансляції матчу.

Особливо хочу висловити своє захоплення тими людьми, які прийшли на стадіон „Україна”, щоб своєю присутністю підтримати команду, тими, хто щиро, по-європейськи вболівав за неї, своєю енергією закликаючи наших хлопців до перемоги.


Звичайно, прикро, що ми мали два неприємні інциденти, коли, у відповідь на сумнівні дії арбітрів, уболівальники кинули на газон кілька бляшанок з-під пива. Сподіваюся, що таке більше ніколи не повториться, і що мудрі люди, які сидять поруч з тими, кого надто захопили футбольні емоції, зможуть стримати їх від неадекватних дій. Запевняю, що клуб пильно стежить за роботою суддів, і, маючи відповідні відеозаписи, ми завжди зможемо захистити свою команду у встановленому Законом та Спортивним Кодексом порядку.

Хочу побажати усім уболівальникам „Карпат”, аби добрі, сильні емоції не залишали вас від матчу з „Шахтарем” – і до наступної перемоги нашої улюбленої команди „Карпати”! Зелено-білі вірять у вашу підтримку, і доки ви підтримуєте цю віру, команда буде грати так добре, як тільки може, щоби не обманути своїх шанувальників, усіх львів’ян, які чекають відродження слави львівського футболу.

Ще раз дякую усім та кожному уболівальнику „Карпат”! Пам’ятайте, ми – одна команда. Ми здобудемо чимало унікальних перемог, які творять історію футбольного клубу „Карпати”, історію славного міста Львова! ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *