ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик підписав розпорядження про святкування річниці ЗУНРу

|

Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик підписав розпорядження “Про відзначення 87-ї річниці проголошення Західно-Української Народної Республіки”, яким затвердив план загальноміських заходів. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

ЛМУ УМВСУ у Львівській області та управлінню муніципальної дружини доручено забезпечити охорону громадського порядку та впорядкування руху транспорту під час проведення загальноміських заходів.

Заплановано, що в рамках відзначення у Львові 87-ї річниці проголошення Західно-Української Народної Республіки опівночі 1 листопада 2005 року проходитиме нічна теренова гра. Її проводитиме Станиця Львів Пласту Національної Скаутської Організації України.

З півночі до сьомої години ранку на могилах УСС на Янівському та Личаківському цвинтарях проходитиме Почесна Стійка пластунів. Далі відбудеться покладання квітів до Меморіалу Січовим Стрільцям на Янівському цвинтарі та Меморіалу Української Галицької Армії на Личаківському цвинтарі. Це дійство проходиитме з 10 до 11 години ранку.

О 18 годині розпочнеться урочистий вечір у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім С.Крушельницької. Після цього з 22 до 23 години відбудеться похід пластунів та молоді Львова зі свічками вулицями міста, а також спільна молитва молоді під ратушею.

Маршрут руху молоді: міський Палац культури ім.Г.Хоткевича – вул. Замарстинівська – вул.Б.Хмельницького – пл.Князя Ярослава Осмомисла – вул.Краківська – пл.Ринок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *