ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські медики обговорюватимуть проблеми збереження репродуктивного здоров`я

|

Проект „Розбудова інтегрованої мережі послуг з репродуктивного та статевого здоров ’ я” проходитиме у Львові з 31 жовтня по 6 листопада. Захід має на меті вирішення проблеми збереження та зміцнення репродуктивного здоров’я – повідомляє прес-служба ГУОЗ ЛОДА.

В рамках цього проекту у Львові на базі обласного центру репродуктивного здоров’я населення, що по вулиці Короленка, 9 відбудеться ряд заходів. Зокрема, 31 жовтня об 11 годині розпочнеться робоча зустріч керівників та заступників обласних центрів: репродуктивного здоров’я населення, „Здоров’я”, профілактики та боротьби зі СНІДом, дермато-венерологічного та наркологічного обласних диспансерів – з місією Фонду Народонаселення ООН в Україні за участю заступника директора Фонду д. м. н., проф. Ворника Бориса Михайловича.

З 31 жовтня по 6 листопада проходитиме практичний семінар „Консультування з питань збереження репродуктивного та статевого здоров’я” для спеціалістів обласного центру репродуктивного здоров’я населення, обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом, дермато-венерологічного та наркологічного обласних диспансерів та обласного центру здоров’я.

Прект проходитиме відповідно до угоди між Міністерством охорони здоров’я України і Фондом Народонаселення ООН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *