ОСТАННІ НОВИНИ

Проспект Свободи відкриють завтра

|

Другу відремонтовану дорожню полосу на проспекті Свободи буде відкрито завтра. Як повідомив перший заступник міського голови Львова Василь Кравців, 3-4 листопада по дорозі уже курсуватимуть трамваї. За його ж словами, наступний рік стане для Львова останнім, коли міська влада „перериє все місто” та здійснить капітальний ремонт доріг у його центральній частині.

Наступним важливим завданням, яке керівництво міста хоче реалізувати у 2006 році, стане добудова Сихівського моста та прокладання трамвайної колії на Сихів від вулиці Стуса до вулиці Червоної Калини. Як повідомив, перший заступник мера Львова, останній шар асфальту на Сихівському шляхопроводі буде прокладено у наступному році, і в проекті бюджету на ці роботі уже готуються відповідні кошти, зокрема 3 мільйона гривень.

Щодо прокладання трамвайної колії на Сихів, то, за словами В.Кравціва, це коштуватиме близько 20 мільйонів гривень. Частину витрат міська влада планує взяти на себе, а частину взяти з коштів, виділених на підготовку Львова до свого 750-річчя.

Як повідомив В.Кравців, у зв’язку з прокладанням нового трамвайного маршруту перед міською владою постане завдання зміни напрямку маршруту трамваю №3. „Це робота доволі складна, спочатку треба дослідити пасажиропотоки і тоді вже можна буде визначити як замикати маршрут”, – пояснив Кравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *